X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zostały mi lekarstwa po ciąży
Odpowiedz

Zostały mi lekarstwa po ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszka9912 Nowa

Wysłany: 28 września 2023, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do oddania Clexan 0,4 dwie paczki. Utrogestan 200 1 cała paczka i druga napoczęta. Duphaston jedna cała paczka. Accofil 4 ampułkostrzykawki. Więcej informacji pod adresem e mail : [email protected]

• berberynka Koleżanka

Wysłany: 1 października 2023, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam:
    LUTEINĘ dopochwową adamed:
    200mg - 15 opakowań wszystko z długą datą ważności; 40zl/op
    100mg 5 opakowań, długa data ważności, 40/op
    INOZYTOL aliness,dlatego taki, bo został mu polecony przez dwóch niezależnych dietetyków klinicznych, nowy, nawet nie zdążyłam otworzyć,100 kapsułek, długa data, 30zl
    Rybelsus (jak Glucophage na cukier) 5g i 7g do wazne do 10.23 oraz 06.24
    Scopolan czopki
    kontakt: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ