zuzka.stec oszustka Uwaga
-
Dziewczyny nie dajcie się nabrać jak ja. "Sprzedaje" mnóstwo leków, nowa na forum. Po dokonaniu przelewu cisza. Zero odpowiedzi na wiadomości. Inna użytkowniczka prosiła przed zakupem numer telefonu to nie chciała podać bo niby w naprawie...
Jakoś mnie zaćmiło normalnie i 440 zł w plecy...MDW, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Złodziejka zlikwidowała konto na ovufriend i mailowe. Oczywiście pewnie ma inne. Idiotka myśli że jej nie znajdą. Na razie zgłosiłam do banku, ma 30 dni na zwrot kasy. Jak nie zwróci dostanę jej dane do zgłoszenia oszustwa. Nawet jeśli założyła to konto na słupa to ją znajdą. Odezwijcie się jeśli Was też oszukała. Im więcej nas tym lepiej.
-
Takie osoby warto wpisywac na strone www.jakitobank.pl tam mozna dodac komentarz do numeru konta. Kiedys ta strona uratowala mnie przed wlasnie oszustwem.
Krakowska, Osa79, MyŚliwa lubią tę wiadomość
Endometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
I ivf -> 5 🥚 -> brak zapłodnienia 😢
( Gonal-f 300j ; Mensinorm 75j ;
Kariotypy- ✅
10.2024 - histeroskopia/ polip> usuniete 2 duze 😳
11.2024 - start II stymulacja
(Rekovelle 18j + mensinorm 150j+ gonal 100j+cetrotide)
30.11.2024- punkcja- 5 pęcherzyków- zero komorek 😔
Suple: q10-600mg
Omega, kompleks wit, pregna care start, magnez, vit c, wit d, elektrolity -
EwelaKrk86 wrote:Takie osoby warto wpisywac na strone www.jakitobank.pl tam mozna dodac komentarz do numeru konta. Kiedys ta strona uratowala mnie przed wlasnie oszustwem.
Ale...
Zgłosiłam sprawę do banku i dziś dostałam przelew..
Zwróciła kasę. Gdyby tego nie zrobiła dostałabym jej dane. A podejrzewam że to i tak konto na słupa ...
Ważne że kasa Zwróciła a ta oszustkę/oszusta karma dopadnieOsa79 lubi tę wiadomość
-
Załażenie konta na słupa nie jest takie proste, często ci oszuści/tki używają własnych kont licząc że na drobne kwoty machniemy ręką, ale tą sprawę można spokojnie zgłosić na policję jako oszustwo. Generalnie mamy tu do czynienia z handlem lekami przez internet co nie jest legalne, ale to sprzedaż jest nielegalna, a oszustwo tym bardziej. Sama wiele razy kupiłam leki, na szczęście nikt mnie nie oszukał, ale wszyscy musimy uważać. Dzięki za info.
Krakowska, Osa79 lubią tę wiadomość
-