Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów @ 24dc a owulacja była 15dc co jest ??
Odpowiedz

@ 24dc a owulacja była 15dc co jest ??

  • AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lancer Znajoma
    Postów: 16 1

    Wysłany: 7 sierpnia 2018, 23:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak jak w temacie... według ovufriend owulację miałam 15dc (14dc pęcherzyk domunujący 25mm-usg) temp średnio chciała iść w górę ale w końcu doszła 5 dnia po ovu do 36,7 (temp przed ovu 36,45). Utrzymywała się tak przez kolejne dwa dni. 8dpo skoczyła do 37 ( troszkę zarwana noc wiec bardzo nie brałam pod uwagę tej temp No ale było 37), no i 9 dpo spadła do 36,4( myślałam ze to jednorazowe ale niestety przyszła @ :(. Mój cykl trwał 23 dni gdzie zawsze miałam 31-36 dni. Pytanie czy któraś z Was tak miała ? Dodam jeszcze ze w 12-14 dc miałam delikatne plamienia. Poprzedni cykl niestety ciaza biochemiczna:( czy możliwe ze coś się rozregulowało po tej ciazy ? Jutro idę zrobić badania hormonów i z wynikami wybiorę się do lekarza.

    Lancer
  • terka Autorytet
    Postów: 9694 1966

    Wysłany: 10 sierpnia 2018, 07:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porób wyniki. Możliwe ze ciąża biochemiczna cos zmieniła w tym cyklu.

    https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Lancer Znajoma
    Postów: 16 1

    Wysłany: 10 sierpnia 2018, 23:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    FSH: 6,92 ( norma 3,5-12,5)
    LH: 7,98 (2,4-12,6)
    Prolaktyna:16,94(5,18-26,53)
    Estradiol:8,49 (12,4-233)
    Co może być przyczyną tak niskiego estradiolu ?? :( jeszcze 3-4 miesiące temu misłam wynik 34,56. Lekarza mam dopiero za tydzień, może któraś z Was miała podobnie? Co myślicie ?

    Lancer
  • Lancer Znajoma
    Postów: 16 1

    Wysłany: 10 sierpnia 2018, 23:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    FSH: 6,92 ( norma 3,5-12,5)
    LH: 7,98 (2,4-12,6)
    Prolaktyna:16,94(5,18-26,53)
    Estradiol:8,49 (12,4-233)
    Co może być przyczyną tak niskiego estradiolu ?? :( jeszcze 3-4 miesiące temu misłam wynik 34,56. Lekarza mam dopiero za tydzień, może któraś z Was miała podobnie? Co myślicie ? Badania robione w 4 dc.

    Lancer
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego