X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów AMH, Estradiol - wyniki
Odpowiedz

AMH, Estradiol - wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 89_infinity Debiutantka

Wysłany: 21 grudnia 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść Dziewczyny, czy któraś pomoże zinterpretować wyniki? NIe wiem czy do zajscia w ciąże mam dobry AMH i estradiol
    mój wynik z 3dc
    AMH-2,69 nh/mol
    mediana dla mojego wieku do 29 lat to 3,31 lub 2,81 od 30-35. Jeszcze mam 29..
    estradiol 46,25 ng/mol normy 12,4-233

TSH 1,29
    LH 5,83
    FSH 5,58
    Wiem, że TSH jest ok i jest stosunek LH do FSH w okolicach 1. Nie wiem jednak o czym świadczy AMH i estradiol, czy produkcja jajeczek jest u mnie ok, prośba o pomoc :)

nzjdvkcbbfm3ju3m.png

nzjdvkcbsamgxa32.png
  • 89_infinity Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie wie?

nzjdvkcbbfm3ju3m.png

nzjdvkcbsamgxa32.png
  • monik123 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie wyniki prawidłowe, ale oczywiście najlepiej, żeby wypowiedział się lekarz ;)

Starania od 02.2016
    Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
    2xIUI :(
    02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
    06.2020 pICSI - 8 zarodków
    08.2020 - crio 1x 2BB ;(
    11.2020 - crio 2x 3AA ;(
    01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
    Zostały 4❄
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ