X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Badania hormonalne - problem z testosteronem. Pomocy!
Odpowiedz

Badania hormonalne - problem z testosteronem. Pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Skaranie_Boskie Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w 3dc robiłam badania kilku hormonów. TSH mam za wysokie, to było do przewidzenia, bo zmniejszyłam dawkę o połowę, gdy wpadłam w nadczynność.

Jednak najbardziej mnie martwi testosteron :( Jak mam go zbić? Od wczoraj biorę Clo i nie wiem czy mam przerwać, bo i tak nic z tego nie będzie :(

Mój wykres -> 32899b47ce6ee234287000604c770a7f.png

grudzień 2015 - ciąża biochemiczna (1 cs)
    styczeń 2016 - ciąża pozamaciczna
    październik 2016 - ciąża biochemiczna

• Lamparcica Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2017, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testosteronu nie zbijesz, chyba że trochę go "oszukasz" tabletkami anty, ale w tym wypadku to nie ma sensu. Nie przerywaj, jak zaczęłaś brać clo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ