X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Badania hormonalne - problem z testosteronem. Pomocy!
Odpowiedz

Badania hormonalne - problem z testosteronem. Pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Skaranie_Boskie Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w 3dc robiłam badania kilku hormonów. TSH mam za wysokie, to było do przewidzenia, bo zmniejszyłam dawkę o połowę, gdy wpadłam w nadczynność.

Jednak najbardziej mnie martwi testosteron :( Jak mam go zbić? Od wczoraj biorę Clo i nie wiem czy mam przerwać, bo i tak nic z tego nie będzie :(

Mój wykres -> 32899b47ce6ee234287000604c770a7f.png

grudzień 2015 - ciąża biochemiczna (1 cs)
    styczeń 2016 - ciąża pozamaciczna
    październik 2016 - ciąża biochemiczna

• Lamparcica Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2017, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testosteronu nie zbijesz, chyba że trochę go "oszukasz" tabletkami anty, ale w tym wypadku to nie ma sensu. Nie przerywaj, jak zaczęłaś brać clo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ