Odpowiedz
Forum > Temperatury, wykresy, płodność > Brak okresu od 3 tygodni
Zarejestruj się - śledzenie płodności zwiększa szanse na ciążę
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

PannaNikt!
Koleżanka
Postów: 92
14

Wysłany: 28 sierpnia, 12:23
Cytuj | (0) | Zgłoś
Od 3 tygodni spóźnia mi się okres. Test zrobiłam tydzień od spóźnienia i negatywny. Dzisiaj temperatura 37,11. Co sądzicie?


wusia
Koleżanka
Postów: 95
12

Wysłany: 28 sierpnia, 12:55
Cytuj | (0) | Zgłoś
powtórz za jakiś czas :)

3 cs o I myszkę
PCOS
Długie nieregularne cykle, faza lutealna 12-14 dni.
Tsh 0,895 norma 0,350-4,94
Ft3 2,75 norma 1,71-3,71
Fr4 1,04 norma 0,7-1,47
Fsh 4,96 norma 3,03-8,08
Lh 9,74 norma 1,8-11,78
Estradiol 35 norma 21-251
Prolaktyna 12,33 norma 1,2-29,93
Testosteron robiłam rok temu- w normie

PannaNikt!
Koleżanka
Postów: 92
14

Wysłany: 29 sierpnia, 13:37
Cytuj | (0) | Zgłoś
dzisiaj chyba powtórzę


Esperanza Mia
Autorytet
Postów: 1395
271

Wysłany: 29 sierpnia, 17:42
Cytuj | (0) | Zgłoś
Może jakaś torbiel się zrobiła i stąd przedłużenie
Zrób betę jak nie podziała weź luteinę na wywołanie

34 lata - niepłodność immunologiczna (złe kiry implementacyjne)
5 cykli stymulowanych w 2017 (clo, letrozol)
4 cykle stymulowane Mensinorm 2018 (1 w 2017)
HSG Listopad 2106, histeroskopia - sierpień 2018>>
IO, hiperinsulinizm, MTHFR A1298C, wysokie NK, KIR BX

terka
Autorytet
Postów: 8015
1509

Wysłany: 30 sierpnia, 13:50
Cytuj | (0) | Zgłoś
I jak sprawa sie ma?

20170423040123.png
li-73332.png
Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
6.11 6200g, 64cm :)

PannaNikt!
Koleżanka
Postów: 92
14

Wysłany: 30 sierpnia, 17:07
Cytuj | (0) | Zgłoś
Test negatywny


[konto usunięte]

Wysłany: 4 września, 09:31
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witam, też mam podobny problem. Moje cykle trwają zazwyczaj 35-40 dni, także jestem przyzwyczajona do długich cyklów, jednak to co mi się w tym miesiącu wyprawia to już jest przesada. Obecnie jestem w 49DC i ani owulacji (chyba) ani okresu :(

Są może jakieś sposoby żeby hmm... jakoś przyspieszyć ten okres bez brania leków?


PannaNikt!
Koleżanka
Postów: 92
14

Wysłany: 4 września, 10:27
Cytuj | (0) | Zgłoś
u mnie też cisza. Test negatywny i 63dc :( A temperatura cały czas podwyższona, 37,08


[konto usunięte]

Wysłany: 4 września, 11:33
Cytuj | (0) | Zgłoś
PannaNikt! napisała:
u mnie też cisza. Test negatywny i 63dc :( A temperatura cały czas podwyższona, 37,08

to jednak mój problem jest trochę inny, bo u mnie temp raczej niska i skacząca, jakby organizm kilka razy podchodził do owulacji ale nic z tego :(


Maltusia
Ekspertka
Postów: 169
142

Wysłany: 4 września, 12:40
Cytuj | (0) | Zgłoś
Może warto zrobić betę PannaNikt? Nieraz testy mogą być negatywne, a jednak ciąża jest.
Albo idźcie dziewczyny do lekarza, bo to może być torbiel, która blokuje @

6sut9jcg3jxbrzlm.png
11,25 mIU/ml , 21,26 ng/ml
39,18 mIU/ml

PannaNikt!
Koleżanka
Postów: 92
14

Wysłany: 4 września, 13:23
Cytuj | (0) | Zgłoś
Andieeeeee napisała:
to jednak mój problem jest trochę inny, bo u mnie temp raczej niska i skacząca, jakby organizm kilka razy podchodził do owulacji ale nic z tego :(
U mnie caly czas podwyższona. Dzisiaj 37,08. Niestety nie mierzyłam od początku temperatury. Więc nie mam pojęcia jak było wcześniej. Czy była owulacja...


Seli
Autorytet
Postów: 9890
1356

Wysłany: 4 września, 14:49
Cytuj | (0) | Zgłoś
Wizyta u ginekologa - poda lutkę albo duphaston, sprawdzi czy nic niepokojącego się nie zadziało.


PannaNikt!
Koleżanka
Postów: 92
14

Wysłany: 6 września, 09:34
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dostałam dzisiaj @


[konto usunięte]

Wysłany: 6 września, 13:37
Cytuj | (0) | Zgłoś
PannaNikt! napisała:
Dostałam dzisiaj @
u mnie cisza :( ovufriend @ wyznaczył na 13-tego, jeszcze tyle poczekam, potem lekarz


PannaNikt!
Koleżanka
Postów: 92
14

Wysłany: 6 września, 17:42
Cytuj | (0) | Zgłoś
Andieeeeee napisała:
u mnie cisza :( ovufriend @ wyznaczył na 13-tego, jeszcze tyle poczekam, potem lekarz
Może dostaniesz tego 13. Najlepiej wybierz się do lekarza na monitoring czy owulacja występuje jak takie niskie stopnie

Wiadomość wyedytowana przez autora 6 września, 17:42


[konto usunięte]

Wysłany: 7 września, 07:23
Cytuj | (0) | Zgłoś
PannaNikt! napisała:
Może dostaniesz tego 13. Najlepiej wybierz się do lekarza na monitoring czy owulacja występuje jak takie niskie stopnie

Dzięki za radę, jeszcze nigdy nie byłam na monitoringu, ale kiedyś pamiętam ze dwa albo trzy lata temu też mi "wypadł" jeden okres i też było to w wakacje, więc nie wiem może wysokie temperatury mi nie służą ;) w każdym razie, staram się nie martwić :) wtedy też poszłam do lekarza około 50DC i okazało się że owu była bardzo późno i za 3 dni @.
Tylko tamtym razem stresowałam się bardzo, bo w ogóle nie prowadziłam obserwacji i nie wiedziałam co się dzieje



Zajdź w ciążę dwa razy szybciej

Sprawdź OvuFriend Premium

  • wyznaczanie dni płodnych
  • dieta płodności
  • innowacyjny algorytm

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)