X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacji=brak @
Odpowiedz

brak owulacji=brak @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam u siebie, że w cyklach bezowulacyjnych nie mam okresu. Trzeba go wywoływać. Też tak macie?

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno tak jest, lub występuje plamienie srodcykliczne. Jednak ja mając monitoring normalnie dostawalam okres w cyklach bez owu, tylko pojawiał się przynajmniej 7-10 dni później. Nie było to plamienie, zwyczajny okres jak zawsze i jeśli cykl był już z owu to była ona zawsze tego samego dnia co w każdym owulacyjnym cyklu.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez wcyklach bezowulacyjnych mam okres.

Frida

PCO
    Hyperprolaktynemia czynnościowa
    Hipoglikemia reaktywna
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nawet w cyklach 19dniowych może występować owulka ? :O nawet chyba nie zdążę nic się rozwinąć hihi

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ