Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Coś nie tak z moim cyklem?
Odpowiedz

Coś nie tak z moim cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Glucia Nowa

Wysłany: 2 listopada 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, szukam pomocy ponieważ nigdzie nie znalazłam takiego tematu :(
    Ostatnią miesiączkę dostałam 18 września i trwała 7 dni. Po tym chwilka przerwy (aż 8 dni!) i dziś znów dostałam (czegoś dziwnego) nie wiem nawet jak to nazwać? No właśnie w tym problem po ostatniej miesiączce dostałam brązowego śluzu. Dziś zauważyłam brązowy śluz zmieszany nawet ze sporą ilością krwi który później zamienił się w śluz koloru brudnoróżowego. Nie wiem co o tym myśleć dodam też okres mam niereguralny z którym różnie bywa, współżyję. Hmm na dodatek nic mnie nie boli tak jak zawsze przy okresie (w sumie to moje bóle są tragiczne) a teraz nic może lekkie pobolewanie w pachwinach i krzyżu. Czy któraś z Was może miała podobną sytuację?

• Wasp Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslę ze powinnas to zglosic lekarzowi. Moze zleci badania hormonalne

Synek Piotruś <3 30.05.2014
    Corcia Oliwka 13.02.2018

Mutacja Mthfr

YW46p1.png
    Aniolki 23.08.2012 (10tc) 14.02.2013 (10tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ