X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów CZy jest jeszccze szansa?? Zerkniejcie na wykres
Odpowiedz

CZy jest jeszccze szansa?? Zerkniejcie na wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny czy jest szansa na to że jestem w ciąży, zrobiłam dzisiaj test ale wyszedł negatywny, a okres mi się spóźnia już dwa dni. Czy temperatura powinna spaść do poziomu niskich temperatur jeśli nie jestem w ciązy??

• zlobk Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziorr, myślę, że powinna, więc szansa jeszcze jest a testy ma tym etapie się czasem mylą. Trzymam kciuki!

usg 12 tydz.
    f2w3pc0z6bl05v39.png
    om
    0d1ydqk3i1u9qvao.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zlobk wrote:
    Andziorr, myślę, że powinna, więc szansa jeszcze jest a testy ma tym etapie się czasem mylą. Trzymam kciuki!
    Niestety Andziorr już dostał @ :(

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • zlobk Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z samej miniaturki to nie wynikało :(

usg 12 tydz.
    f2w3pc0z6bl05v39.png
    om
    0d1ydqk3i1u9qvao.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ