X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy wszystko w porządku?
Odpowiedz

Czy wszystko w porządku?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/9aae9da89b631d1358d4b8ac27f8cc58

czy może ktoś powiedzieć czy wszystko przebiega ok? bo wydaje mi się że tak.. ale dopiero zaczynam, dlatego proszę o opinie :)
    Dziękuję

https://ovufriend.pl/graph/9aae9da89b631d1358d4b8ac27f8cc58

• angelmaja Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikt nie chce zinterpretować? :(

• Asta Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelmaja Vanessa skomentowała u Ciebie pod wykresem, ponieważ nie widzę nic niepokojącego, uznałam, że jej komentarz wystarczy, jako odpowiedź.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj przepraszam. jeszcze za bardzo nie wiem co gdzie tu jest :) myślałam,że tu się daje komentarze tylko :) hihi..
    Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ