X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dlaczego ovu usunął mi owulacje z ostatniego cyklu?
Odpowiedz

Dlaczego ovu usunął mi owulacje z ostatniego cyklu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wyczekujacnamaj Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,tak jak w temacie.. Ovu usunal mi owulacje z ostatniego cyklu,choc byla wyrazna normalna kreska,zauwazylam to przegladajac swoje poprzednie cykle. Czy u Was tez tak jest?

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ale ja miałam też taką dziwną sytuacje, że przeglądając swoje cykle pokazywało mi 5 pod rząd takich samych cykli ( wtedy to był mój obecny wykres) i nad kazdym widniał napis jakoby był zakończony, a wcale nie był i pisało tak np. cykl bezowulacyjny 31 dni, w nastepnym (tym samym wykresie) 32, 33, 34, 35 itd. to dopiero dziwne ;p

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ