X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Duzy wzrost temperatury na wykresie
Odpowiedz

Duzy wzrost temperatury na wykresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;-) najwysza temp przed owulka miałam 36.43 od 14 DC do 17 DC podskocyla od 36.63 do 36.85. Nie nam doświadczenia w interpretacji wyniku ale czytała że powinna wzrosnąć o 0.2 więc skąd taki wzrost? Mam pco, to mój trzeci cykl z clo. W 11 DC pęcherzyk miała 24 mm i był zastrzyk. Będę wdzięczna za odpowiedź. Owulka była na pewno bonwczoraj byłam na USG i jest wielkie ciałko żółte widoczne.

• Paulka123 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w tym cyklu najniższa temp. 35,9 a najwyższa 37:-) grunt żeby można było odróżnić fazę niskich temp. Od fazy wysokich temp. Problem by był gdybyś miała Himalaje /\/\/\. :-)

Alicja- nasza księżniczka :) ur. 5.08.2016
    Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ