X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziewczynki pomóżcie :)
Odpowiedz

Dziewczynki pomóżcie :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cherry_lady Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknijcie proszę na mój wykres bo zaczynam świrować. Robiłam dziś test - negatywny, a o dziwo tempka mi skoczyła w górę... jeju. Jutro powinna być @.....

2nn343r89nwazcjv.png
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:57

20140607580114.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo przed @ temperatura wzrośnie szybko i tez szybko spadnie na @

• cherry_lady Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z fl to różnie... 11-12-13 dni. Hmmm... może masz rację z tym owulacyjnym... spróbuję dziś po pracy

2nn343r89nwazcjv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ