Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziewczynki pomóżcie :)
Odpowiedz

Dziewczynki pomóżcie :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cherry_lady Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknijcie proszę na mój wykres bo zaczynam świrować. Robiłam dziś test - negatywny, a o dziwo tempka mi skoczyła w górę... jeju. Jutro powinna być @.....

2nn343r89nwazcjv.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje, że to moze dobrze swiadczyc.( w sensie ze ciąża ;) ) Mi przed okresem, tak ze 2- 3 dni wczesniej temperatura powoli mi spada, wiec wiem ze @ niebawem sie pojawi. Z reszta to oczywiste, ze jesli temp spada to nie ma ciazy, a jak temp sie utrzymuje czy wzrasta to sugeruje sie ciąże

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ