X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziewczynki pomóżcie :)
Odpowiedz

Dziewczynki pomóżcie :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cherry_lady Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknijcie proszę na mój wykres bo zaczynam świrować. Robiłam dziś test - negatywny, a o dziwo tempka mi skoczyła w górę... jeju. Jutro powinna być @.....

2nn343r89nwazcjv.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje, że to moze dobrze swiadczyc.( w sensie ze ciąża ;) ) Mi przed okresem, tak ze 2- 3 dni wczesniej temperatura powoli mi spada, wiec wiem ze @ niebawem sie pojawi. Z reszta to oczywiste, ze jesli temp spada to nie ma ciazy, a jak temp sie utrzymuje czy wzrasta to sugeruje sie ciąże

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ