X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziewczynki pomóżcie :)
Odpowiedz

Dziewczynki pomóżcie :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cherry_lady Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknijcie proszę na mój wykres bo zaczynam świrować. Robiłam dziś test - negatywny, a o dziwo tempka mi skoczyła w górę... jeju. Jutro powinna być @.....

2nn343r89nwazcjv.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje, że to moze dobrze swiadczyc.( w sensie ze ciąża ;) ) Mi przed okresem, tak ze 2- 3 dni wczesniej temperatura powoli mi spada, wiec wiem ze @ niebawem sie pojawi. Z reszta to oczywiste, ze jesli temp spada to nie ma ciazy, a jak temp sie utrzymuje czy wzrasta to sugeruje sie ciąże

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ