X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

dziwna szyjka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • palma Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy któraś z Was miala moze tak ze po dniach plodnych szyjka byla caly czas wysoko? otóż od momentu kiedy mialam dni plodne szyjke mialam wysoko otwarta i miękką. Potem odrazu ciut sie obnizyla stwardniala i jakby cala przykryla sluzem i zamknela. Dzis mam 27dzien cyklu i jest nadal wysoko twarda i zamknieta (dodatkowo jakos dziwnie obrócona). wiecie moze czemu tak sie dzieje?

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szukalam na forum odp na to pytanie ale nic nie znalazłam, wiec jesli nie zauwazylam i sie powtarzam to przepraszam :)

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, moja szyjka jest zawsze wysoko, obniza sie godz przed @

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, u mnie za to cos nie tak bo po owu byla miekka i nisko nic z tego nie rozumiem , tak to jeszcze nie mialam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ