Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny spadek temperatury 4 dnia po owulacji
Odpowiedz

Dziwny spadek temperatury 4 dnia po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madzia32323 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w moim cyklu zaobserwowałam dziwny spadek temperatury na 4 dzień po owulacji. Moja temperatura kreskowa wynosi 36,6. Wczoraj był skok na 37 a dziś spadek na 36,8. Co on może oznaczać. Zaznaczam, że temperaturę mierzyłam o tej samej porze i nie było żadnych zakłóceń..

Moje Kochane Małe Szczęście :*
  • Gosiunia 29 Nowa

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj
    u mnie jest tak samo tez nie wiem dlaczego spadla nagle jak wziołam luteine okolo 3 dni po domniemanej owulacji i czekam dalej

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na stronach internetowych można znaleźć informacje na temat "corpus luteum dip" (czyli o spadku związanym w jakiś sposób z ciałkiem żółtym). Ciężko znaleźć coś więcej na ten temat, ale podobno występuje między 3-5 dpo. Ja miałam tak bardzo często, i wygląda na to, że efekt generalnie nie jest rzadki. Może to właśnie to. Szczególnie jeśli spadek jest jednodniowy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ