SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny spadek temperatury 4 dnia po owulacji
Odpowiedz

Dziwny spadek temperatury 4 dnia po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madzia32323 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w moim cyklu zaobserwowałam dziwny spadek temperatury na 4 dzień po owulacji. Moja temperatura kreskowa wynosi 36,6. Wczoraj był skok na 37 a dziś spadek na 36,8. Co on może oznaczać. Zaznaczam, że temperaturę mierzyłam o tej samej porze i nie było żadnych zakłóceń..

Moje Kochane Małe Szczęście :*
  • Gosiunia 29 Nowa

Wysłany: 19 lutego 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj
    u mnie jest tak samo tez nie wiem dlaczego spadla nagle jak wziołam luteine okolo 3 dni po domniemanej owulacji i czekam dalej

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na stronach internetowych można znaleźć informacje na temat "corpus luteum dip" (czyli o spadku związanym w jakiś sposób z ciałkiem żółtym). Ciężko znaleźć coś więcej na ten temat, ale podobno występuje między 3-5 dpo. Ja miałam tak bardzo często, i wygląda na to, że efekt generalnie nie jest rzadki. Może to właśnie to. Szczególnie jeśli spadek jest jednodniowy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ