X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny wykres temperatury - pomocy
Odpowiedz

Dziwny wykres temperatury - pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Czy któraś z bardziej doświadczonych mogły spojrzeć na mój wykres i powiedzieć mi o co w nim chodzi?

po wyznaczonej owulacji mam jeden dzień wyższa drugi niższą tempke... Nie wiem jak to interpretować? Czy to oznacza cykl bezowulacyjny?

• maggda Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Masz podobny problem jak ja! Ja dzisiaj rozmawiałam z pielęgniarką która powiedziała mi, ze prawdopodobnie nie miałam jeszcze owulacji a cykl mam dośc długi ale to wynika z "dochodzeniem" do siebie po stracie maluszka:(

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ