X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

interpretacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sóweczka Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Wciąż mam nadzieję, wykres chyba wygląda obiecująco, ale beta wyszła mi >0,1 w 10dpo. W sumie owulacja była dzień później niż na wykresie- robiliśmy monitoring usg. Czy beta może wyjść później??? A! I jak tu dodać wykres???

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres obiecujacy, ale czasami jest wysoka temperatura a ciazy nie ma, powtorz badanie bety 15 dni po, czyli za 5 dni, jak bedzie negatywny to raczej juz ten cykl na straty.

sóweczka lubi tę wiadomość

• sóweczka Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wielkie dzięki. Poczekam i zobaczymy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ