X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak interpretować wykres?
Odpowiedz

Jak interpretować wykres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 30 października 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa, ale o dziecko staram się o 5 miesięcy. Cykle mam co 28 dni (planowane miesiączka 28.10), ale tym razem @ przyszła z opóźnieniem (dzisiaj - 30.10). Już miałam nadzieję,że się udało, wykres też zapowiadał się obiecująco ( temperatura utrzymuje się powyżej linii podstawowej). Może czegoś nie dostrzegam, źle interpretuje wykres?

aea81eaaad561a9fc329717f5d1f8e51.png

Irmina
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o odpowiedź :)

Irmina
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne krwawienie ? Czy tylko plamienie ?

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalne krwawienie. Miałam nadzieję, że to będzie tylko plamienie, ale niestety miesiączka. Wcześniej przed @ spadek temperatury był zauważalny chociaż dzień wcześniej.

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ