X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak interpretować wykres?
Odpowiedz

Jak interpretować wykres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 30 października 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa, ale o dziecko staram się o 5 miesięcy. Cykle mam co 28 dni (planowane miesiączka 28.10), ale tym razem @ przyszła z opóźnieniem (dzisiaj - 30.10). Już miałam nadzieję,że się udało, wykres też zapowiadał się obiecująco ( temperatura utrzymuje się powyżej linii podstawowej). Może czegoś nie dostrzegam, źle interpretuje wykres?

aea81eaaad561a9fc329717f5d1f8e51.png

Irmina
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o odpowiedź :)

Irmina
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne krwawienie ? Czy tylko plamienie ?

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalne krwawienie. Miałam nadzieję, że to będzie tylko plamienie, ale niestety miesiączka. Wcześniej przed @ spadek temperatury był zauważalny chociaż dzień wcześniej.

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ