X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak wypełnić wykres
Odpowiedz

Jak wypełnić wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bunia211 Znajoma

Wysłany: 11 maja 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, byłam na tej grupie z dobre 3 lata temu gdy staraliśmyy sie o 1 dzidzi. udało sie i teraz planujemy 2 i chcialam znow aczać robić wykres tylko nie umiem nic dodac bo pierw wychodzi ze nie idzie zrobic korekt bez premium potem wyskakuje etykieta ale jak ją juz wypelnie i pisze tylko anuluj to jak to dam to nic nie ma dalej jak mam to dodac?? pomówcie przypomnijcie.

bunia211
  • Evli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba wykupić abonament, inaczej nie można prowadzić wykresu :/

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
  • bunia211 Znajoma

Wysłany: 12 maja 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak go wykupić. bo tam wyskakuje mi tylko karta kredytowa a ja nie posiadam takowej. nie umiem zmienic na przelewe internetowy.

bunia211
  • walbi Znajoma

Wysłany: 14 maja 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musi być karta kredytowa, może być zwykła do konta :)

6 cs
    Morfologia 4%
    b8c67178b118402832c21bbc12501991.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ