X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jaki termometr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • juzniedlugo Nowa

Wysłany: 11 maja 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki termometr powinien być wybrany aby najlepiej, określić temperaturę w szyjce macicy ? czy możne być zwyczajny eklektyczny czy tez musi być specjalny do pochwowy ?

z góry dziękuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 11:27

• optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Metoda mierzenia - obojętna ;)
    Co do termometru to koniecznie taki, który ma dwa miejsca po przecinku. Ja posiadam firmy Geratherm i jestem zadowolona ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ