X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jest szansa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    595f212e630a8f976c9403fe82c922b5.pngWitam.Przez ostanie pół roku okres wahał mi się miedzy 26-37 dni.Od 2,5 miesięcy w tym brałam castagnus i okres pojawiał się co 26-28 dni,przed okresem były już plamienia 2 dniowe, które informowały mnie o okresie.W tej chwili jest 29 dzień,brak plamień,piersi bolą 9 dzień,Robiłam test 26 dnia,negatywny:/testy raczej się nie mylą?zerknijcie na mój wykresik.Zapomniałam dodać,że od dwóch tygodni ponad nie biorę castagnus,więc możliwe,że cykl się znów wydłuży?dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:31

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
  • Asta Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do poki nie ma okresu szansa zawsze jest ;-).
    Testy domowe nie sa nieomylne, najwyzsza pewnosc daje badanie z krwi- betaHCG.

Trzymam kciuki za pozytywny wynik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:32

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ