Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Kobieta zmienną jest ;)
Odpowiedz

Kobieta zmienną jest ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę, bo nie rozumiem swojego organizmu, dotychczas w II fazie miałam wysokie temperatury, a odkąd piję ziółka na poprawę cyklu (dwufazowe), temperatura podstawowa ciała znacznie mi się obniżyła. Czy któraś z Was miała podobną sytuację podczas picia ziół, czy faktycznie kobieta to chodzący kalejdoskop ;) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 10:57

c3a2581f1c5e3fc7c6a4636f7c955229.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się nic nie zmieniło przy ziołach I II faza.

Może zbadaj tsh?

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi od kiedy biore witaminki itp zdaje mi sie ze od pewnego czasu mam ciut wyzsza.kiedys w pierwszej fazie zawsze mialam max 36,6 najnizsza 36,3 a teraz najnizsza 36,6 i dochodzi do 36,7 nizej nie schodzi wiec nie wiem jak to jest ale mam nadzieje,ze mimo to wszystko jest ok :)

<3
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że prawdopodobnie uregulował mi się organizm po długim czasie brania tabletek antykoncepcyjnych. Taka reakcja też jest możliwa, bo każda z nas jest inna. Co do badań na pewno zrobię w kolejnym cyklu ;)Pozdrowionka ;)

c3a2581f1c5e3fc7c6a4636f7c955229.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ