X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Kobieta zmienną jest ;)
Odpowiedz

Kobieta zmienną jest ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę, bo nie rozumiem swojego organizmu, dotychczas w II fazie miałam wysokie temperatury, a odkąd piję ziółka na poprawę cyklu (dwufazowe), temperatura podstawowa ciała znacznie mi się obniżyła. Czy któraś z Was miała podobną sytuację podczas picia ziół, czy faktycznie kobieta to chodzący kalejdoskop ;) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 10:57

c3a2581f1c5e3fc7c6a4636f7c955229.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się nic nie zmieniło przy ziołach I II faza.

Może zbadaj tsh?

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi od kiedy biore witaminki itp zdaje mi sie ze od pewnego czasu mam ciut wyzsza.kiedys w pierwszej fazie zawsze mialam max 36,6 najnizsza 36,3 a teraz najnizsza 36,6 i dochodzi do 36,7 nizej nie schodzi wiec nie wiem jak to jest ale mam nadzieje,ze mimo to wszystko jest ok :)

<3
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że prawdopodobnie uregulował mi się organizm po długim czasie brania tabletek antykoncepcyjnych. Taka reakcja też jest możliwa, bo każda z nas jest inna. Co do badań na pewno zrobię w kolejnym cyklu ;)Pozdrowionka ;)

c3a2581f1c5e3fc7c6a4636f7c955229.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ