Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów - kółka pelne i same obramowania
Odpowiedz

- kółka pelne i same obramowania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JagnaJankowska Debiutantka

Wysłany: 8 czerwca 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć nie ma glupich pytań,,- te punkty ktorymi zaznaczane sa temp. Dlaczego jedne sa biale a inne cale ? Co tooznacza? Myslicie ze ten drugi skok temperatury po owulacji to moga btc dwie kreski na teście??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 15:44

Wysłany: 8 czerwca 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    363768fa3f7e0427286707324befd8db.png

Wysłany: 8 czerwca 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skad ten drugi skok ?????

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puste kółka program zaznacza, kiedy temperatura była mierzona o innej niż domyślna godzinie. U Ciebie domyślna jest godz. 5.00. Swoją drogą jeśli chcesz, by wykres był wiarygodny musisz mierzyć temperaturę o jednej godzinie zawsze. U Ciebie jest za duży rozstrzał - raz mierzysz o 5 innym razem o 7, a znowuż kiedy indziej o 6. Taki wykres nic nie mówi, nie można na jego podstawie wyciągnąć jakichkolwiek wniosków.

Karolcia89 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ