X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ktory śluz jest wiarygodny - na zewnątrz czy w środku.
Odpowiedz

Ktory śluz jest wiarygodny - na zewnątrz czy w środku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hosanna Debiutantka

Wysłany: 6 listopada 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, od paru miesięcy prowadze obserwacje . Mam bardzo mało śluzu płodnego, dlatego prowadziłam obserwacje wewnątrz pochwy. Przez miesiac brałam wiesiołek i pojawił się śluz na zewnątrz... tylko teraz jestem zagubiona. Wczoraj i dziś na zewnątrz miałam dużo śluzu rozciągliwego z pasmami białymi a w środku szyjka zamknieta, twarda i śluz na ścianach lepki, urywany biały... Który mam teraz brać pod uwagę??? Eh... dziękuję za odpowiedzi.

ffadda311891a79577ab99995c8579d2.png
    ce55942f840b8998851410c9c47cde81]ce55942f840b8998851410c9c47cde81.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ