X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ktory śluz jest wiarygodny - na zewnątrz czy w środku.
Odpowiedz

Ktory śluz jest wiarygodny - na zewnątrz czy w środku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hosanna Debiutantka

Wysłany: 6 listopada 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, od paru miesięcy prowadze obserwacje . Mam bardzo mało śluzu płodnego, dlatego prowadziłam obserwacje wewnątrz pochwy. Przez miesiac brałam wiesiołek i pojawił się śluz na zewnątrz... tylko teraz jestem zagubiona. Wczoraj i dziś na zewnątrz miałam dużo śluzu rozciągliwego z pasmami białymi a w środku szyjka zamknieta, twarda i śluz na ścianach lepki, urywany biały... Który mam teraz brać pod uwagę??? Eh... dziękuję za odpowiedzi.

ffadda311891a79577ab99995c8579d2.png
    ce55942f840b8998851410c9c47cde81]ce55942f840b8998851410c9c47cde81.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ