X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lekkie krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak odróżniacie lekkie krwawienie od plamienia, jeśli w obu przypadkach występuje krew? 🤔

• ElenaM Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kiedyś lekarz tłumaczył że jeśli jest plamka (jedna) lub na papierze przy podcieraniu jakieś śladowe ilości które nie przechodzą na bieliznę to jest to plamienie. Jak jest więcej to już lekkie krwawienie.

martynek1990 lubi tę wiadomość

Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
    Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
    Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna

8.07.2019 1 IUI- :(
    29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
    05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰
  • /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli potrzebujesz podpaski- krwawienie. Sama wkładka wystarczy-plamienie. Plamienie to śluz z domieszką lrwo

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ