X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Len prażony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ysmena Nowa

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Mam pytanie czy na poprawę śluzu może być len ale prażony do chrupania? Bardzo mi smakuje ale nie wiem czy to tak samo dziala jak mielony do zaparzania. Cy to samo co siemie lniane?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 13:10

• agamemnon Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że to nie to :)
    Ja codziennie pije dwie łyżku lnu (ziaren) zalanego ciepłą wodą ale to na inne problemy ;) Len mielony to taki kleik, całe ziarenka go nie mają :)

ysmena lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ