X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Len prażony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ysmena Nowa

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Mam pytanie czy na poprawę śluzu może być len ale prażony do chrupania? Bardzo mi smakuje ale nie wiem czy to tak samo dziala jak mielony do zaparzania. Cy to samo co siemie lniane?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 13:10

• agamemnon Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że to nie to :)
    Ja codziennie pije dwie łyżku lnu (ziaren) zalanego ciepłą wodą ale to na inne problemy ;) Len mielony to taki kleik, całe ziarenka go nie mają :)

ysmena lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ