X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Malo sluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki jak moge wspomoc produkcje sluzu plodnego? Duzo pic, olej z wiesiolka, syrop wykrztusny. To wiem, ale co jeszcze mozna zrobic? U mnie ze sluzem niestety marnie :( Tego plodnego prawie nie ma. Malo rozciagliwy i w ogole go malo. Jak sobie radzicie?

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati wszystko ladnie pieknie, ale herbata zawiera kofeine, ktora dziala odwadniajaco. I badz tu kobieto madra ;) No ale warto sprobowac :) Dziekuje i czekam na wiecej porad.
    A wie ktoras moze jak to jest z tym octem jablkowym? Na OF ostatnio tez bylo napisane ze marchewka poprawia sluz ;)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie pomógł olej z wiesiołka i przede wszystkim ocet jabłkowy.

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ