X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Najdziwniejszy wykres na of
Odpowiedz

Najdziwniejszy wykres na of

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MKMKK Znajoma

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak myślę, że chyba mój wykres jest najdziwniejszym jaki tu widziałam do tej pory :S
    Co oprócz ciąży może jeszcze po krwawieniu/miesiączce powodować skok tempki i jej utrzymanie??? Wiecie coś na ten temat???

• mussli Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Infekcja na przyklad.

Nie wymagaj.
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektorym dziewczynom spada tempka dopiero po 3-4 dnia miesiaczki.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co powiecie o moim dziwadle? :/

• Unlike Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w zeszłym miesiącu tempka spadła na dwa dni przed miesiączką, a teraz dopiero dzisiaj zaczęła spadać, kiedy mam już drugi dzień ;)

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MKMKK wrote:
    Tak myślę, że chyba mój wykres jest najdziwniejszym jaki tu widziałam do tej pory :S
    Co oprócz ciąży może jeszcze po krwawieniu/miesiączce powodować skok tempki i jej utrzymanie??? Wiecie coś na ten temat???

napewno przeziębienie;) zmiana klimatu:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też jest dziwny ;)

• Małgosia Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dziś 8 dc, temp. cały czas na wyższym poziomie, test ciążowy negatywny i nie wiem co się dzieje, więc czekam co czas pokaże

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem w 4dc i u mnie jest coś takiego :

1 dc 36,7
    2 dc 36,67
    3 dc 36,35
    4 dc 36,72

o co chodzi ? :/
    w sumie tę noc miałam dość dziwną bo spałam od 20 do 00.30 , poźniej wstałam i byłam w ruchu do 2 po czym znów połozyłam się spać, a tempke mierzyłam o 6,30 .Dziewczyny czy to mozliwe ,że to az tak wpłynęło na temperaturę?

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • vioris Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2013, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najdziwniejszy cykl to chyba ja miałam, bo jeszcze czegoś takiego nie widziałam a infekcji żadnej nie mam i chora nie jestem aby mi tak temperatura poskoczyła wysoko w dniu @ i ta @ przyszła, tyle że jest to prawie krwotok, skrzepy i nie nadążam z wymianą tamponów :/ Ktoś coś wie o takim dziwadle ?

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • Małgosia Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano o 7.00 temp. spadła do 36,65 a o 9 skok do 37,23. W ogóle nie rozumiem tego cyklu.

• paprotka Znajoma

Wysłany: 15 grudnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja również mam dziwny cykl... zawsze w pierwszym dniu @ temperatura spadała do 36, 6. Teraz po 3 dniowej @ temperatura nadal sie utrzymuje powyżej 37. Test ciążowy wyszedl negatywny kilka dni temu, a tu nadal od czasu do czasu mdłości i ta temperatura...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 10:48

relgvcqglgdhk0ir.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka wrote:
    Witajcie, ja również mam dziwny cykl... zawsze w pierwszym dniu @ temperatura spadała do 36, 6. Teraz po 3 dniowej @ temperatura nadal sie utrzymuje powyżej 37. Test ciążowy wyszedl negatywny kilka dni temu, a tu nadal od czasu do czasu mdłości i ta temperatura...
    ja mam tak samo, tempka spadla do 36.1 nawet i od dwoch dni znow w gore a jestem w 5dc po ciazy biochemicznej...i te mdlosci, test juz pol negatywny takze to raczej nie od hsg

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ