X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nie wiem co myśleć, proszę o pomoc.
Odpowiedz

Nie wiem co myśleć, proszę o pomoc.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BialaKredka Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Nie mam pojęcia co myśleć o moim wykresie. W pierwszej połowie cyklu byłam chora, miałam gorączkę i mega katar. Chyba przez katar ciężko było zaobserwować śluz, jak juz był to dość rozciągliwy albo wodnisty.W sumie dopiero dzisiaj czuję że jest śluz chyba dlatego że skończył się katar. I nie wiem jak traktować ten spadek i wzrost Czy to juz oowu i jutro brać luteine czy raczej czekać i dopiero może coś jeszcze się wydarzy?

Długa droga wcale nie musi być straszna, wszystko zależy od tego kto czeka na nas na jej końcu...
    59c68c01d6614ba019de72c15f718674.png
  • Asta Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak możesz napisz coś więcej o sobie - który cykl obserwacji, jak długie cykle masz (i jeśli się orientujesz jak długą fl), dlaczego przyjmujesz luteinę (jeśli nie są to zbyt prywatne pytania)?

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ