Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nietypowe objawy owulacji?
Odpowiedz

Nietypowe objawy owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kajulkasm Nowa

Wysłany: 19 maja 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    owulację miewam zwykle 15 dc, czasem się przesuwa w jedną lub w drugą stronę. Od 12 dc śluz płodny, wczoraj (16 dc) temperatura podniosła mi się o 0,1*. Od trzech dni odczuwam bóle w macicy. Zwalałam to na ból owulacyjny, bo w tamtym miesiącu strasznie przy nim cierpiałam. Pochwa też pobolewa. Dzisiaj przy porannym sprawdzaniu śluzu okazało się, że jest bardzo gęsty, biały, raczej lepki, trochę jak mleko. Wczoraj był zwykły rozciągliwy. Szyjka miękka, wysoko, otwarta.
    I teraz moje pytania: czy podczas owu temperatura może podnieść się tylko o 0,1 (zwykle u mnie podnosiła się o 0,2)? Czy ten biały śluz to po prostu bardzo zintesyfikowany kremowy niepłodny (już zdarzało się, że miałam w dniu owu kremowy), czy też może oznaczać co innego (ciąża, słyszałam też że z bólami to może być grzybica :/)? Ktoś tak miał, coś to oznaczało? Na objawy ciąży to chyba zbyt wcześnie, szczególnie zakładając, że owulacji jeszcze nie było lub była 14 lub 15 dc?
    Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 06:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ