X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

ODDAM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODDAM MEDARGIN, SELEN, ESTROFEM, PEN DO PUREGONU ORAZ LUTINUS

JESLI KTORAS CHETNA PISAC PRIV

KaśkaKa lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • Viriki Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA bym była bardzo chętna na luteinę. Jednak jestem kompletnym ciemnotą i nie wiem jak napisać na tym forum priw :) Także, byłabym wdzięczna za kontakt nawet mailowy: [email protected]

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ