X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

ODDAM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODDAM MEDARGIN, SELEN, ESTROFEM, PEN DO PUREGONU ORAZ LUTINUS

JESLI KTORAS CHETNA PISAC PRIV

KaśkaKa lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • Viriki Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA bym była bardzo chętna na luteinę. Jednak jestem kompletnym ciemnotą i nie wiem jak napisać na tym forum priw :) Także, byłabym wdzięczna za kontakt nawet mailowy: [email protected]

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ