X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pieczenie prosze o pomoc
Odpowiedz

Pieczenie prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczorajszego wieczora, podczas oddawania moczu czuje okropne pieczenie i dyskomfort, w dodatku moczu jest malo. Dzis rano, jak zwykle mierzylam temp a tu 37,3. Dzis jest dopiero 10 dzien cyklu wiec na skok temperatury chyba za wczesnie, zwlaszcza ze nie mialam w ogole sluzu plodnego, miesiaczka skonczyla mi sie 4 dni temu. Dodam, ze czuje lekki bol w podbrzuszu. Co to moze byc? Czy ta temperatura swiadczy o jakiejs infekcji czy nie ma zwiazk uz tym pieczeniem?

• daisy37 Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że masz zapalenie pęcherza moczowego.

da9bfb0f0152f9ad92119aa23d7aaecb.png
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy brać tą dzisiejszą wysoką temp pod uwagę?

• JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie , bo pieczenie świadczy o stanie zapalnym . Furagina jest skuteczna na takie infekcje , ale nie wiem czy bez recepty jest ...

Taka sobie mama :)

ed1d9fb9d53d647d6c29747d4e79b4c4.png
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dziekuje za odp :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ