X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

pozycja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytała któraś z was ginekologa czy pozycja, w której się kończy stosunek i leżenie z nogami do góry ma rzeczywiście znaczenie? jakoś nie bardzo w to wierzę ale na wszelki wypadek leże jak głupek z nogami do góry i nie wstaje przez pół godziny :P Ma ktoś jakieś wiarygodne opinie?? :P

f2wlcbxmqludqper.png
  • JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana - na pewno nie zaszkodzi :)Też czytałam o tym , ale lekarza nie pytałam :)ale pomyśl logicznie , jeżeli od razu wstaniesz, to część spermy z Ciebie wypłynie , a co jeśli własnie w tej części znajduje się ten najszybszy plemnik :D
    Możesz poleżeć z nogami w górze . Pozycja ? Ja proponuję od tyłu . Płacze ze śmiechu jak to piszę , bo to takie obleśne mi się wydaje , ale na prawdę tak myślę :D ;D ;D

Roxanka lubi tę wiadomość

Taka sobie mama :)

ed1d9fb9d53d647d6c29747d4e79b4c4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA,JA pytalam;D najlepsza pozycja to kolanowo-lokciowa:)

• JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilę zgłupiałam . Kolanowo - łokciowa? Kurcze muszę sobie to wyobrazić , bo póki co to nie wiem o co chodzi :P
    Że 69 ? Tylko to mi do głowy przychodzi :)

Po kilku godzinach zaskoczyłam , że przecież 69 odpada , jeżeli o zaciążenie chodzi buahahahaha . No bo niby jak :P
    Ależ ja jestem zakręcona :D ;D ;D ;D ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 13:53

Ewa99, SuSie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, https://www.google.pl/search?q=pozycja+kolankowo+%C5%82okciowa&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Rs5pU6_MKvCX7QbP14CIDg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1093&bih=534#facrc=_&imgdii=_&imgrc=VtEBgVLkdO5wWM%253A%3Bht3TVlq1TyBBHM%3Bhttps%253A%252F%252Flh3.googleusercontent.com%252F-gL9TsFGojcQ%252FTygoke8hMfI%252FAAAAAAAACps%252FAtSC9niSBf0%252Fs800%252Fkolankowa.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.blog.przedporodem.pl%252Fbole-krzyzowe-w-czasie-porodu-jak-sobie-z-nimi-poradzic%252F%3B594%3B296

• JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa.... no to mówiłam o tym własnie:) skojarzyłam z kolanami i łokciami i zaczęłam kombinować :P Wyszło jak wyszło ;D ;D ;D ;D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ