X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywny test owulacyjny a brak innych symptomow?
Odpowiedz

Pozytywny test owulacyjny a brak innych symptomow?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was miala pozytywny test owul.a nie miala innych towarzyszacych owulacji objawow?dodam ze biore leki na tarczyce..

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie oprócz pozytywnego testu był jedynie skok temp.
    Śluzu praktycznie nie widziałam takiego jaki powinien być.,a szyjki nie spr :)

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ani widu ani słychu owulki ...

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:04

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ