X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Schodkowa temperatura w II fazie
Odpowiedz

Schodkowa temperatura w II fazie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sierpniowe_nadzieje Koleżanka

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

W II fazie cyklu, temperatury mi mocno skaczą.. Czy to oznacza, że są jakieś nieprawidłowości?

Dziękuję bardzo za pomoc!

76c054f5e229e7840edaf82728934ff2.png

sierpniowe_nadzieje
  • Farida Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie , szukałam w necie odpowiedzi na ten temat i nic nie mogę znaleźć jak to jest kiedy temperatura w II facie cyklu skacze ale nie schodzi do czerwonej kreski, czy to jest normalne czy też daje jakąś informację, że cos jest nie tak.....

Farida
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ