X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Śluz a miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • HelaHela Znajoma

Wysłany: 29 października 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem pierwszy raz na ovu i tak przeglądam sobie wykresy. I dziwi mnie fakt, że dziewczyny zaznaczają śluz podczas miesiączki... Jak to możliwe? Przecież podczas miesiączki jest krwawienie - gdzie one widzą tam śluz? :D Żyję na tym świecie trochę, ale no pierwszy raz na coś takiego natrafiłam i mnie to zaciekawiło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 08:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np zaznaczam śluz w pierwszym dniu miesiączki, jeśli go zaobserwuję a okres zaczyna się dopiero wieczorem.

być może niektóre osoby mają tak wcześnie owulację, że wypada ona jeszcze w trakcie okresu i jednocześnie mogą zaobserwować jakiś śluz?

• Arashe Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam widoczny śluz przez cały cykl, i w trakcie miesiączki też jest widoczny, lepki i wyraźnie różni się od krwi, dlatego pewnie dziewczyny zaznaczają, bo mają podobnie. Krwi jest coraz mniej a śluz jak był tak jest. U mnie jest to tylko różnica w jego jakości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 09:41

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • HelaHela Znajoma

Wysłany: 29 października 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi :) To mi nieco rozjaśniło :)

• MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy słabych @ czasem więcej jest śluzu niż krwawienia. Pod koniec @ też już śluz można zauważyć :)

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ