Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

sluz jak rozpoznać

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraż z was jest w stanie wyjaśnic mi jak rozpoznać śluz lepki i ew. brak sluzu? Kremowy wiem jak wygląda jest lekko białawy, konsystemcja jak balsam i mokry. Ale lepki??? A jak mam po sprawdzeniu wilgotne lekko palce ale nic na nich nie ma? to co to jest?

• juzniedlugo Nowa

Wysłany: 10 maja 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz lepki łatwo sprawdzić rozcierając w dwóch palcach i jeśli będziesz je po woli odciągać od siebie zobaczysz czy śluz się ciągnie,jeśli się ciągnie oznacza to śluz lepki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 15:50

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ