X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów starania 3 dni przed owulacją
Odpowiedz

starania 3 dni przed owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie. Czy jest realna szansa na zajście w ciążę 3 dni przed owulką? Teoria mówi, że plemniki żyją 72 h a nawet dłużej. Ciekawa jestem jak teoria przekłada się na życie. Czy którejś z Was udało się przy staraniach kilka dni przed owulką?

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • aretes25 Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to mi raz lekarz powiedział "Nauka swoje, a organizm swoje. On już takie rzeczy widział, że nic go nie zdziwi"
    Mam koleżankę, która współżyła z tydzień przed owulką i zaszła. Mało tego - ma chłopca.
    Pozdrawiam

• JagnaJankowska Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja. Wspolzycie 8 dni przed ovulacja. Jedno jedyne w cyklu- ciaza blizniacza. Urodzilam tylko syna. Drugi aniolek odszedl w 7 tygodniu. Wszystko jest mozliwe, dlatego nie panikuje teraz, ze mamy serduszko 3 dni przed ovu :)

Dori1811, JennyXS, MamaChlopcow, Lucy2323 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ