X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Szyjka po owulacju

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy szyjka może być otwarta jeszcze przez powiedzmy dwa dni po owulacji? Czy może4 zaraz się zamyka i twardnieje?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre pytanie .... też sie zastanawiam jak to jest

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może być otwarta przez dwa, trzy dni

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, to by wiele wyjaśniało.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tak miałam i zdziwiło mnie to

• Merlinka Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja odnotowałam stwardninie szyjki, obniżenie i zamknięcie, zmianę śluzu na kleisty, a test owulacyjny jest pozytywny. To chyba nie jest normalne?

bfd5994f3ec9968adfc577a88c45e8be.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ufaj testom. Szyjka prawdę Ci powie;)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka nie kłamie to fakt ale ja osobiście mam problem z oceną, wiem tylko kiedy jest twarda lub miękka ale reszta to dla mnie czarna magia w kapeluszu

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ