X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Szyjka po owulacju

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy szyjka może być otwarta jeszcze przez powiedzmy dwa dni po owulacji? Czy może4 zaraz się zamyka i twardnieje?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre pytanie .... też sie zastanawiam jak to jest

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może być otwarta przez dwa, trzy dni

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, to by wiele wyjaśniało.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tak miałam i zdziwiło mnie to

• Merlinka Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja odnotowałam stwardninie szyjki, obniżenie i zamknięcie, zmianę śluzu na kleisty, a test owulacyjny jest pozytywny. To chyba nie jest normalne?

bfd5994f3ec9968adfc577a88c45e8be.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ufaj testom. Szyjka prawdę Ci powie;)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka nie kłamie to fakt ale ja osobiście mam problem z oceną, wiem tylko kiedy jest twarda lub miękka ale reszta to dla mnie czarna magia w kapeluszu

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ