Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów temperatura a przeziębienie/gorączka
Odpowiedz

temperatura a przeziębienie/gorączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • ansien Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni temperatura pięknie idzie w górę, że jeszcze bardziej wierzę w cud...
    ale... od wczoraj złapało mnie lekkie przeziębienie: lekki ból gardła i katar, czy to może mieć wpływ na to, że tempka idzie w górę ?

ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa
    zi13kw7i6g1aqgul.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, to zależy... Czy ogólnie masz gorączkę lub stan podgorączkowy? Jeśli nie, to raczej bym uznała, że temperatura nie jest zaburzona. No chyba, że byś np. przez katar źle spała w nocy, to wtedy co innego.

Karolcia89 lubi tę wiadomość

• ansien Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_d_f wrote:
    No, to zależy... Czy ogólnie masz gorączkę lub stan podgorączkowy? Jeśli nie, to raczej bym uznała, że temperatura nie jest zaburzona. No chyba, że byś np. przez katar źle spała w nocy, to wtedy co innego.

Nie mam nawet stanu podgorączkowego, a przespałam całą noc.
    Dziś już tempka zaczęła spadać, a wraz z nią moje szanse na udany cykl :(

ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa
    zi13kw7i6g1aqgul.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ