X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Tempka po dong quai

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy tempka może rosnąć od donga lub CLO. Od początku cyklu rośnie mi tempka codziennie o 1 stopień i zastanawiam sie dlaczego

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi po dongu ogolnie tempka skakala i wariowala, na wykresach innych dziewczyn rowniez widzialam takie zawirowania, wiec mysle, ze przy dongu to norma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 11:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie skacze tylko codziennie w górę idzie. Nie wiem czy to nie za wysoka tempa jak na pierwszą fazę

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ