X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Tempka po dong quai

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy tempka może rosnąć od donga lub CLO. Od początku cyklu rośnie mi tempka codziennie o 1 stopień i zastanawiam sie dlaczego

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi po dongu ogolnie tempka skakala i wariowala, na wykresach innych dziewczyn rowniez widzialam takie zawirowania, wiec mysle, ze przy dongu to norma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 11:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie skacze tylko codziennie w górę idzie. Nie wiem czy to nie za wysoka tempa jak na pierwszą fazę

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ