Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres, dlugosc cyklu
Odpowiedz

Wykres, dlugosc cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkich, jestem tu nowa. Rozpoczelam swoj wykres niedawno. Zaznaczylam dzien po poronieniu jako pierwszy dzien cyklu. Moje cykle zawsze trwaly okolo 28 dni lecz teraz podejrzewam, ze beda troche rozregulowane. Moje pytanie: Widze na moim wykresie 36 dni ( kratek) do wypelnienia. A jesli moj pierwszy cykl po porodzie przekroczy te 36 dni i bede czekac dluzej na @ ? Co wtedy? Czy wykres automatycznie sie wydluza czy moze wszystko kasuje? Szukalam w pytaniach i odpowiedziach ale nic nie ma na ten temat. Czy ktos moze mial podobna sytuacje?

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • ulek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś miałam 38-dniowy cykl i wykres sam się wydłużył :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ