SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres - help

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aleksandra Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pomocy... to mój pierwszy cykl, w którym udało mi się uzyskać kilka pomiarów (niestety nie wszystkie, ale może w przyszłym będzie lepiej ;) ) Dopiero zaczynam z NPR.

Proszę napiszcie czy w tym cyklu mam szansę na ciążę? Mam kilka objawów, które mocno mnie zastanawiają, ale z drugiej strony to może taki szyderczy PMS... :D

Dzięki :)

• aleksandra Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/05aa5a4c81be56934cd8b045fbf299e5

• MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dlugie sa Twoje cykle?? Na wykresie temperatura sie calkiem ladnie pnie...dzis delikatnie spadla ale jutro moze spowortem wzrosnac..to 11 dzien fazy lutealnej takze za 3-4 dni ja bym sprawdzila test ciazowy,teraz moglo byc za wczesnie ,widze ze testy ciazowe wyszly negatywnie,moglo byc za wczesnie na nie.

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
  • aleksandra Debiutantka

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki - dziś już temp spada 38.5 więc raczej nic z tego :(

• mindusia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się tak na ciążowe objawy nie nastawiała to dopiero 4dpo
    zresztą masz detektor płodności on na podstawie wpisywanym objawów oblicza ci procentowo an ile % możesz być w ciąży.

Powodzenia

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ