Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres,objawy-doradźcie
Odpowiedz

Wykres,objawy-doradźcie

  • AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet
    Postów: 1020 649

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Prosze o pomoc.Program najpierw wskazał owulacje ma 8dc,potem na 9dc a jeszcze pozniej ma 12dc.Zaznaczylam ręcznie na 9dc bo testy,śluz i szyjka na to wskazywały.W 13dc usg potwierdziło,że owu była,ale nie dokładny dzień.Od 13dc dużo białego śluzu,a od 14dc bóle podbrzusza jak przed @,kłucie w pachwinach,do tego trądzik,który normalnie miałam kilka dni [email protected] mam 23-27dniowe.Owulacja potwierdzona usg w jednym cyklu była 17dc,potem w 13dc,a teraz nie ma pewnosci kiedy dokładnie.W poprzednim cyklu piękny pęcherzyk 12dc,dostałam zastrzyk,a potem brałam Duphaston na niski progesteron.W tym czułam że owu bedzie wczesniej,ale gin napisała,że 9dc to za wczesnie.Umówiłysmy sie na 15dc,ale było po owu wiec w 13dc poszlam do innego gin w tej samej klinice(mojej nie bylo)z wynikami progesteronu 8,34 w 13dc.Noi potwierdzil owu ale Duphastonu nie dał bo poziom prog.był w normie.Kazał powtórzyc w 16dc(7dpo).Wynik 18,20 wiec b.dobry😊W 15 i 16dc budziłam sie godzine przed mierzeniem temp i usypialam,nie wiem czy nie zaburzyłam tym wykresu??bo po tym przesunął owu na 12dc.Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam beta hcg,wynik <2.Myślicie,że to za wcześnie?Myślałam,że 8dpo bedzie już pewny,ale teraz już nie wiem.Termin @ od 15.11 do 19.11.Jeśli to nie ciąża to skąd ten ból podbrzusza?wyniki hormonów mam w normie.Pewnie świruję,ale co myślicie??

    ed26ebaa5befc5456443cb3aee692a8b.png

    "Podążaj za marzeniami, one znajdą drogę".

    08.06.2009-wyczekany synek :)
    Od 2016 roku seks bez zabezpieczeń
    Konkretne starania od 09.2019
    Ona 38 lat:
    12.2015-łyżeczkowanie
    AMH 1,09 (10.2019)
    TSH-1,669✔ATG-<15✔ATPO-47✔FSH-6,99✔LH-2,47✔Progesteron-15,3✔PRL-13,5✔Estradiol-61✔wit B12-314✔Homocysteina-10,46(czerwiec)->7,7
    sierpień✔,witD-24,70⬇️
    Krzywa glukozy:88-95-71✔
    Insulina: na czczo 4,80 po 2 godz. 7,20✔
    Do zrobienia:
    -badanie drożności jajowodów

    On 40 lat:
    07.2019-wyniki nasienia w normie
    06.2020-morfologia 2%⬇️ ale duża armia więc ok

    B komplex,witb12,wit D, wit C 2000mg, maca,olej z wiesiołka do owu.
  • Marzenia Autorytet
    Postów: 1020 649

    Wysłany: 9 listopada 2019, 16:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam jeszcze spytać o wartości na wynikach badań bety hcg.Mój wynik <2,00 mlU/ml,a wartości wpisali 4-5tc: 1500-23 000 mlU/ml.Zawsze czytałam,że powyżej 5mlU/ml to ciąża(2-3tydz) u nich dopiero od 1500...A może w tym labolatorium nie wykrywają tak wczesnej ciąży?Może więc następnym razem(po [email protected]) iść gdzie indziej?

    "Podążaj za marzeniami, one znajdą drogę".

    08.06.2009-wyczekany synek :)
    Od 2016 roku seks bez zabezpieczeń
    Konkretne starania od 09.2019
    Ona 38 lat:
    12.2015-łyżeczkowanie
    AMH 1,09 (10.2019)
    TSH-1,669✔ATG-<15✔ATPO-47✔FSH-6,99✔LH-2,47✔Progesteron-15,3✔PRL-13,5✔Estradiol-61✔wit B12-314✔Homocysteina-10,46(czerwiec)->7,7
    sierpień✔,witD-24,70⬇️
    Krzywa glukozy:88-95-71✔
    Insulina: na czczo 4,80 po 2 godz. 7,20✔
    Do zrobienia:
    -badanie drożności jajowodów

    On 40 lat:
    07.2019-wyniki nasienia w normie
    06.2020-morfologia 2%⬇️ ale duża armia więc ok

    B komplex,witb12,wit D, wit C 2000mg, maca,olej z wiesiołka do owu.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 9 listopada 2019, 17:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie ciąża jest powyżej 5 (w wiekszosci lab, nie wiem czy wszystkie maja takie same jednostki). Co do Twojego testowania w 8 dniu moglo byc zwyczajnie za wczesnie. Zagniezdzenie wystepuje miedzy 6 a 12 dpo, wiec moze jeszcze nie trafilas na ten czas. Nie jestes pewna wyniku? Powtorz bete po dlugim weekendzie.

  • Marzenia Autorytet
    Postów: 1020 649

    Wysłany: 9 listopada 2019, 18:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:
    Generalnie ciąża jest powyżej 5 (w wiekszosci lab, nie wiem czy wszystkie maja takie same jednostki). Co do Twojego testowania w 8 dniu moglo byc zwyczajnie za wczesnie. Zagniezdzenie wystepuje miedzy 6 a 12 dpo, wiec moze jeszcze nie trafilas na ten czas. Nie jestes pewna wyniku? Powtorz bete po dlugim weekendzie.
    Mysle,że było za wcześnie,albo w ciąży nie jestem.Do terminu @ od 5 do 9 dni(cykle 23-27dniowe)wiec poczekam jeszcze,nie chce znów sie rozczarować,poza tym w pracy chyba coś podejrzewają,bo ciągle sie spozniam mówiąc,że na pobraniu krwi byłam(w tym tyg 2 razy na progesteron i 1 raz beta).

    "Podążaj za marzeniami, one znajdą drogę".

    08.06.2009-wyczekany synek :)
    Od 2016 roku seks bez zabezpieczeń
    Konkretne starania od 09.2019
    Ona 38 lat:
    12.2015-łyżeczkowanie
    AMH 1,09 (10.2019)
    TSH-1,669✔ATG-<15✔ATPO-47✔FSH-6,99✔LH-2,47✔Progesteron-15,3✔PRL-13,5✔Estradiol-61✔wit B12-314✔Homocysteina-10,46(czerwiec)->7,7
    sierpień✔,witD-24,70⬇️
    Krzywa glukozy:88-95-71✔
    Insulina: na czczo 4,80 po 2 godz. 7,20✔
    Do zrobienia:
    -badanie drożności jajowodów

    On 40 lat:
    07.2019-wyniki nasienia w normie
    06.2020-morfologia 2%⬇️ ale duża armia więc ok

    B komplex,witb12,wit D, wit C 2000mg, maca,olej z wiesiołka do owu.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego