Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wysoka temperatura pod koniec okresu???
Odpowiedz

wysoka temperatura pod koniec okresu???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.To mój 5 cykl z ovu.Zawsze przy okresie,aż do owulacji moja temp to maksymalnie 36.4-36.3.Po owulacji temp wzrasta do 36.7.W tej chwili mam 6 dzień cyklu a temperatura wzrosła do 36.7-36.6,co mnie bardzo zaskoczyło.Co może być powodem takiego skoku?

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłaś test dla pewności ?
    Temp może być też zależna od cyklu, ja nie mam takiej samej stałej temo w każdym cyklu czasem jest to 36,2 a czasem 36,5 zależy ale nie wiem od czego ;) hehe także za dużo nie pomogę.

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie robiłam testu, bo mój okres był intensywny z skrzepami,więc ciąża odpada.Dotychczas miałam zawsze tak samo,a teraz hmm temp poszła w górę tak szybko...zobaczę jak będzie dalej

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ