X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wzrost temperatury w 28dc
Odpowiedz

Wzrost temperatury w 28dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Serdecznie dziewczyny :) jestem tutaj nowa , chciałabym Was prosić o opinie na remat moich temperatur , co o tym myślicie ??? Jestem świeża w tym temacie :/ i nie wiem co mam myśleć :/
    Moje temperatury od owulacji
    16dc-36.8
    17dc-37.8
    18dc-37.6
    19dc-37.7
    20dc-37.7
    W tym czasie bolało mnie bardzo podbrzusze i jajniki musiałam brać nospe
    21dc-37.6 bardzo bolała mnie głowa cały dzień , straciłam apetyt
    22dc-37.7
    23dc-37.8
    24dc-37.7
    25dc-37.7
    26dc-37.5
    27dc-37.5
    W tym czasie czuje sie jak bym była chora i mam wypieki na buzi
    28dc-37.7 skok temperatury jutro powinnam dostać @ boli mnie podbrzusze jak na owulacje

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mam jedno pytanie do Was dziewczyny , zrobiłam tutaj swój wykres i chciałam spytać co oznacz nie zamalowane kółko na wykresie które pokazuje mi się w dniu 25dc i 28dc ???? Bo tak wszystkie kółka są pełne i niebieskie :/

• Kira91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w 28dc w mojej opinii nie ma jakiegos skoku nietypowego, temperatura utrzymuje sie wysoko w zasadzie od 16dc :) a kiedy robisz test? dzisiaj jest 13d po owulacji,moze juz cos wyjdzie ;)
    Niezamalowane kółko oznacza, że zmierzyłaś temperature o innej godzinie niż zwykle - dlatego tez może być wyższa :) A moze jesteś podziębiona? Ciężko powiedzieć, jeśli to Twoj pierwszy cykl śledzenia temperatur itp... ;)

PS. Ja przy wyższych tempkach tez ciągle mam wrazenie ze jestem przeziebiona, jest mi zimno i mam dreszcze ;) Udostępnij swój wykres, będzie łatwiej innym interpretować. W kazdym bądź razie nie ma sie czym przejmować (chyba).
    Spróbuj zrobić test, trzymam kciuki i nie stresuj się! :) Pozdrawiam

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira91
    Dziękuje bardzo za odpowiedź !

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira91
    Dziękuje bardzo za odpowiedź !:* tak myślałam żeby zrobić test ale boję się że znowu się nakręcam i nic z tego nie będzie :/ udostępnie swój wykres jak tylko dojdę do tego jak to zrobić :p
    Pozdrawiam serdecznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie wczoraj na wieczór jak by w pachwinie kłuje , mam taki kłujący ból , dzisiaj jest mój 29dc i od rana też mam taki kłujący ból w dole brzucha jak by w pachwinie czy coś :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    =https://ovufriend.pl/graph/319c56e6cc1d993049edf1e60648359e]319c56e6cc1d993049edf1e60648359e.png[/url]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ