X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Za niska temperatura
Odpowiedz

Za niska temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mircia Nowa

Wysłany: 22 lipca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Wraz z mezem rozpoczelismy starania o dzidziusia, niestety wczesniej nie wiedzialam o istnieniu ovufriend, dlatego tez dopiero od 4 dni zaznaczam tempke (o 7 rano). Jestem w 19 dc. Mam spadek tempki wyglada to tak:
    16dc - 36,8 st
    17dc - 36,2 st
    18 dc - 36,2 st
    19 dc - 36,2 st
    Od paru dni czuje sie mega zmeczona i mam bardzo wrazliwe sutki, ale poza tym czuje sie normalnie.
    O co moze chodzic? Czy w ogole doszlo do owulacji jesli mam zanizona temp? Dodam ze moj cykl trwa 28 dni
    Pozdrawiam

• kasza Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jakikolwiek sens interpretacji temperatur jest dopero wtedy, gdy mierzy się cały cykl. Wynika to z tego że każda z nas jest inna i np. Twoje 36.2 może być dla ktorejś niskie a dla Twojego organizmu wysokie. W drugiej fazie cyklu również zdarzają się wahania, oczywiście na innym poziomie niż w fazie pierwszej.
    Pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość i czekać :) powodzenia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 23:18

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ