Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zakończyłam wykres - jak to odkręcić?
Odpowiedz

Zakończyłam wykres - jak to odkręcić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kot Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niechcący zakończyłam mój wykres, usuwając kalendarz ciąży (wiem, idiotyczne, chciałam, żeby liczył termin z ovu a nie z om) i teraz leci mi niby nowy cykl. Usunęłam krwawienie, a OF i tak twierdzi, że jest nowy cykl. Jak to naprawić?

• Maczek Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kot wrote:
    Hej, niechcący zakończyłam mój wykres, usuwając kalendarz ciąży (wiem, idiotyczne, chciałam, żeby liczył termin z ovu a nie z om) i teraz leci mi niby nowy cykl. Usunęłam krwawienie, a OF i tak twierdzi, że jest nowy cykl. Jak to naprawić?

Napisz do administracji serwisu.

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ