X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zakończyłam wykres - jak to odkręcić?
Odpowiedz

Zakończyłam wykres - jak to odkręcić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kot Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niechcący zakończyłam mój wykres, usuwając kalendarz ciąży (wiem, idiotyczne, chciałam, żeby liczył termin z ovu a nie z om) i teraz leci mi niby nowy cykl. Usunęłam krwawienie, a OF i tak twierdzi, że jest nowy cykl. Jak to naprawić?

• Maczek Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kot wrote:
    Hej, niechcący zakończyłam mój wykres, usuwając kalendarz ciąży (wiem, idiotyczne, chciałam, żeby liczył termin z ovu a nie z om) i teraz leci mi niby nowy cykl. Usunęłam krwawienie, a OF i tak twierdzi, że jest nowy cykl. Jak to naprawić?

Napisz do administracji serwisu.

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ