X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Źle zaznaczyłam początek cyklu
Odpowiedz

Źle zaznaczyłam początek cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przez nieuwagę źle zaznaczyłam początek cyklu na 31.10, a powinien być dzień wcześniej 30.10.
    Czy można to gdzieś zmienić w ustawieniach? Szukałam i nie widzę.

Teraz mi wyznacza wszystko z opóźnieniem jednodniowym.

• Lenka1990 Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wykresie wejdź w swój 1 dc i usuń krwawienie (oznaczona czerwoną kroplą). Może wtedy zapyta Cię ponownie o 1 dc. Mogę się mylić, ale spróbuj. Pozdrawiam :)

Lenka 28 lat
    2016 lipiec - Aniołeczek 11 tc ❤
    2018 październik - 1 IUI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie... Szkoda. Co ciekawe 30-go też mam zaznaczone mocne krwawienie, a dzień ten nie należy ani do tego cyklu ani do poprzedniego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ