Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Źle zaznaczyłam początek cyklu
Odpowiedz

Źle zaznaczyłam początek cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przez nieuwagę źle zaznaczyłam początek cyklu na 31.10, a powinien być dzień wcześniej 30.10.
    Czy można to gdzieś zmienić w ustawieniach? Szukałam i nie widzę.

Teraz mi wyznacza wszystko z opóźnieniem jednodniowym.

• Lenka1990 Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wykresie wejdź w swój 1 dc i usuń krwawienie (oznaczona czerwoną kroplą). Może wtedy zapyta Cię ponownie o 1 dc. Mogę się mylić, ale spróbuj. Pozdrawiam :)

Lenka 28 lat
    2016 lipiec - Aniołeczek 11 tc ❤
    2018 październik - 1 IUI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie... Szkoda. Co ciekawe 30-go też mam zaznaczone mocne krwawienie, a dzień ten nie należy ani do tego cyklu ani do poprzedniego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ