X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Źle zaznaczyłam początek cyklu
Odpowiedz

Źle zaznaczyłam początek cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przez nieuwagę źle zaznaczyłam początek cyklu na 31.10, a powinien być dzień wcześniej 30.10.
    Czy można to gdzieś zmienić w ustawieniach? Szukałam i nie widzę.

Teraz mi wyznacza wszystko z opóźnieniem jednodniowym.

• Lenka1990 Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wykresie wejdź w swój 1 dc i usuń krwawienie (oznaczona czerwoną kroplą). Może wtedy zapyta Cię ponownie o 1 dc. Mogę się mylić, ale spróbuj. Pozdrawiam :)

Lenka 28 lat
    2016 lipiec - Aniołeczek 11 tc ❤
    2018 październik - 1 IUI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie... Szkoda. Co ciekawe 30-go też mam zaznaczone mocne krwawienie, a dzień ten nie należy ani do tego cyklu ani do poprzedniego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ